Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова, което предполагам, че ще осъзнаете е, че

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова, което предполагам, че ще осъзнаете е, че
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Христо Иванов е виновен за провала на парламента, нека заедно да изчегъртаме ГЕРБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Това, което допускам, че ще осъзнаете е, че Татяна Дончева, цената, която се случи в този парламент, е нещото, което се е случило постоянно с този парламент по този метод. Правят се болшинства по този метод, договарят се ръководства по тоя метод, договарят се бюджети, в случай че щете. Защото, вие имате ли сте подозрения, че по някакъв сходен метод едно време Движение за права и свободи по този начин поддържаха кабинета Орешарски, по този начин наречения златен пръст, който беше нарицателен за сходен вид държание.

Това сподели по Нова Тв Тошко Йорданов от " Има накъв народ " преди съвещанието на Народното сълбрание. 

Нашата партия не играе по мръсни правила по принцип, ние сме друга партия. Това в действителност беше, в случай че може да се приказва за някакъв психически потрес, че навръх нас пристигнаха да играят същите номера, в случай че ние ясно декларирахме, че няма да постъпваме по този метод. Една от лъжите, които се разправят непрекъснато, не знам какъв различен термин да употребявам, че ние сме отговорни да не бъде формирано държавно управление. Това е откровена неистина, всички останали партии са били в този парламент под някакъв форма - Христо Иванов министър на Бойко Борисов, Татяна Дончева от болшевик до не знам какво, Мая Манолова болшевик, Българска социалистическа партия, сега минава за протестър, ГЕРБ - 12 години тормоз над страната, Движение за права и свободи - 30 години полумафиотски сделки. Ние сме единствените, които сме нови и не сме взели участие във всичките тия далавери. Логично е всички да се пробват да ни скачат. Това е разумно. Партии като " Демократична България " в действителност би трябвало да бъдат наши естествени съдружници, само че на думи заявяват едно, а в действителност цялото им държание, дейностите са ориентирани против нас, все едно ние сме управлявали страната последните 12 години, добави Йорданов.

Всички знаем кой е врагът, естествено, че не сме отговорни за това да няма държавно управление. Тоя парламент, с цел да се разпадне, персонално е отговорен Христо Иванов. Преди малко слушах много неистини, по тази причина че Народното събрание един месец изгубил, не работил, а за какво никой не сподели, че този Парламент загуби един месец време, тъй като поправките в правилника на Народното събрание, въведени от " Демократична България " блокираха работата един месец на тоя парламент, защото поправките, въведени в предишния парламент, изискваха или закон да се разисква, по-късно да се влиза зала, тъй че ние трябваше просто да променяме устав. Обвиниха Ива, че не е свикал изключително съвещание в понеделник, откакто вкараха поправките 72 часа и трябваше да отлежават законно 24 часа. Това двуличие е непоносимо в тоя парламент, това, което виждам. Надявам се другия парламент да се сетят кой е огромният зложелател на българския народ. Това са ГЕРБ и тези, които влезем, отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, се надявам просто да имат здрав разсъдък, с цел да изчегъртаме ГЕРБ от публичния живот, а по-късно ще се оправим между тях, съобщи Йорданов. 

Дали " ИТН " ще загуби гласове на идващите избори? Това са желанията на някои хора, които ги обричат в прогнози. Относно това, че сме щели да изключваме Петър Илиев от партията ни, той в никакъв случай не е бил член на нашата партия. Продължава да е специалист, в прелестни връзки сме и ще разчитаме на неговата експертиза по същия метод, тъй че нищо не се е трансформирало в отношението ни към него. Дали ще попадне в идващия проектокабинет, това е въпрос толкоз надалеч от бъдещето, че по какъв начин да ви кажа. Ние не знаем какво ще стане след една седмица, защото не сме врачки, а вие желаете да ви кажа какво ще стане след два месеца, приключи Тошко Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР